22 novembre 2006

Welkom/Bienvenue

Welkom op onze blog. We hebben deze blog speciaal ontworpen om gemakkelijker nieuwtjes en foto's te delen met familie en vrienden op afstand. Dit leek ons vooral een goed idee met het oog op de aanstaande gezinsuitbreiding in de lente. We weten nog niet precies hoe het allemaal werkt met zo'n blog, maar wensen jullie veel plezier bij het bekijken van de tekst en foto's die we er op hebben weten te krijgen. We zouden het leuk vinden als je ons laat weten wat je ervan vindt.

Bienvenue sur notre blog. Nous avons créé ce blog afin de pouvoir partager plus facilement des nouvelles et des photos avec notre famille et nos amis à distance. Cela nous semblait une bonne idee, surtout en vue de l'agrandissement de notre famille qui est prévu pour le printemps. Nous ne savons pas encore tout à fait comment ça marche avec un blog, mais on vous souhaite beaucoup de plaisir en lisant nos nouvelles et en regardant les photos qu'on a su faire paraître sur le blog. Merci de nous faire savoir ce que vous en pensez.

2 commentaires:

Anonyme a dit…

Hoi Myrthe, Loulou en Titi.

Wat leuk om op deze manier dicht bij jullie te kunnen zijn en op de hoogte te blijven van jullie leven samen! Nogmaals hartelijk gefeliciteerd met het mooie nieuws over jullie tweeling! We verwachten wel veel foto's van die buik hoor, maak maar een buikjesgallerij, iedere maand een nieuwe foto.:)
Veel liefs voor jullie allemaal van Peter, Connie en Elsje. xxxxx

Hans en Mariette a dit…

Hoi Myrthe, LouLou en Titi,

Leuk om jullie op je eigen blog te ontmoeten. Een fantastisch bericht ; twee meiden ! Hou ons op de hoogte en stuur wat foto's opdat wij de kinderen ook zien groeien. Doe het rustig aan en geniet van het moment.
Liefs en een kus aan jullie allen van Hans en Mariette
24 november 2006